Home » Blog » Tips voor een Goede relatie » Hoe houd je je relatie levendig?

Hoe houd je je relatie levendig?

door | 16 sep, 2020 | Tips voor een Goede relatie

Hoe hou je je relatie levendig?

Ze zitten tegen over mij, ver uit elkaar op de bank. Hun lichaamstaal laat duidelijk zien, dat er afstand is. Ze vertellen over de afgelopen jaren waar ziekte, werk en kinderen hun tol hebben geëist.

 Ze zijn steeds meer hun eigen leven gaan leiden, in plaats van dat het hun dichterbij heeft gebracht. Ze zijn gaan ‘overleven’ en uit verbinding met elkaar gegaan.

Ik vraag hen wanneer ze voor het laatst iets fijns gedaan hebben samen: met de hond gewandeld of ergens eten? Er valt een doodse stilte….die al genoeg zegt, maar ook mooie handvaten geeft.

Een relatie heeft verbinding nodig, voeding, zuurstof, levendigheid. Vaak als er veel gebeurd in ons leven, vergeten we daar de tijd voor te nemen, terwijl het juist zo brood nodig is.

Wij zelf gaan samen op toneelles! En hebben daar erg veel zin in. Samen op avontuur, elke dinsdagvond naar Amsterdam. Intimiteit begint niet in bed, maar heel ergens anders. Bij toneelles:), in het bos, door samen fijne dingen te doen.

Dus…….Wat ga jij deze week doen om jouw relatie levendigheid in te blazen? We zijn benieuwd.

Over ons

We houden ervan ons te ontwikkelen. Wat we leren van relatie experts passen we toe in ons eigen leven en delen we met liefde. En…beetje lol hebben..

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin