Chris & Joan

Chris en Joan, heel gewoon

Deze slogan stond ooit centraal op ons huwelijksfeest. We zijn heel toegankelijk en kennen net als jullie de “struggle” van het leven. Ook onze relatie is serieus getest door allerlei “life events”, zoals ziekte, ontslag en carrière switch. Daarnaast gaven meningsverschillen over de opvoeding van onze 3 kinderen en een verandering van de rolverdeling thuis genoeg reuring in de tent.

Chris

Ik heb 20 jaar succesvol relaties “gemanaged” in de IT en werd gewaardeerd om mijn open- en eerlijkheid. Zo bouwde ik aan vertrouwen. Echter ik miste de zingeving en 10 jaar geleden stapte ik in allerlei persoonlijke ontwikkelings en leiderschap trainingen en studeerde een jaar Haptonomie om er achter te komen wat me werkelijk boeide. Steeds duidelijker werd dat ik relaties, gezinnen en individuen verder in hun ontwikkeling wilde helpen. Ik schoolde me om tot relatie, gezins en individueel therapeut. Ik volbracht de 3 jarige Post HBO opleiding tot Ervaringsgerichte Psychosociale Hulpverlener aan het Kempler Instituut en volgde een verdiepingsjaar bij de Nederlandse Stichting voor Gestalttherapie. Naast mijn werk als (relatie)therapeut, ben ik vrijwilliger voor Stichting 113 suïcide preventie en gespreksleider voor een depressie support groep. Privé kun je me altijd wakker maken voor een potje tennis, banjer ik graag met onze hond Boef door het bos. Ik heb een romantische ziel, houd van een grap en een grol, beschouw mezelf als openminded,  betrokken, nieuwsgierig en gepassioneerd. En toegegeven: soms wat eigenwijs. Ik vind het heel gaaf om met Joan een praktijk voor relatie therapie te runnen. We vullen elkaar perfect aan.

Joan

Ook ik mistte zingeving in mijn werk na mijn  heao-opleiding Communicatiekunde. In 2000 ben ik oproep-coördinator geworden in de hospice en daarnaast ben ik begonnen met een vierjarige psychosociale opleiding bij Gradatim. Daarna heb ik Voice Dialogue, haptotherapie en Feminine Power gedaan. In 2005 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk.

Naast therapeut & trainster, ben ik schrijfster van het boek: Bevrijd je leven van emotie-eten. Ik help mensen met een gezonde, liefdevolle relatie met jezelf, eten en je geliefden te krijgen. Mijn specialismes zijn dan ook: relaties, emotie-eten, HSP (hooggevoelig). Op www.praktijkbieger.nl kan je meer lezen.

Ik ervaar het als een groot cadeau en uitdaging om overgestapt te zijn van een vast dienstverband naar zzp-er. En onze gemeenschappelijke missie om mensen naar meer (eigen) liefde te begeleiden ook binnen onze gemeenschappelijke praktijk te leven. Let it flow!

Onze belangrijkste kernwaarden zijn: veiligheid, vrijheid, speelsheid en eerlijkheid. We brengen dit mee binnen de sessies.

Thuis vind ik het heerlijk om bananenbrood en andere gezonde taartjes te bakken en lekker te freubelen met lapjes en stofjes. Ook lees ik graag en houd van beweging en nieuwe dingen ontdekken.

Wij zijn wel heel gewoon, 
maar doen ook graag gekke dingen.
Dat houdt onze relatie levendig.

#skinnydippinginthesea

Wil jij je weer samen gelukkig voelen?